Uw auto op de eerste plaats!

Orderstatus

Orderverloop

 

Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, wordt u door ons geautomatiseerde systeem per e-mail op de hoogte gebracht en gehouden van elke wijziging van de status van uw bestelling, dat wij uw betaling hebben ontvangen, of dat de order gereed is voor verzenden.

 

Wijzigen order

 

Doordat ons gehele orderproces is geautomatiseerd, is het lastig om achteraf uw order nog te wijzigen. Uiteraard is dit wel mogelijk, maar om onnodige fouten te voorkomen kan dit uitsluitend door een e-mail te sturen naar info@hetecoauto.nl, met als onderwerp de tekst "wijziging + uw bestelnummer"

 

Annuleren order

 

U kunt op elk moment uw order annuleren. Om uw order te annuleren dient u een mail te sturen naar info@hetecoauto.nl met daarbij in het onderwerp de tekst "annulering + uw bestelnummer"


 
 


1 - Gratis verzending vanaf 90 euro
2 - 30 dagen bedenktijd
3 - Veilig betalen
 

Wij zijn een fabrikant van lederen autoaccesoires. Onze hoezen voor versnellingspook, handrem, stuurwiel, versnellingsknop en vele andere producten zijn hoogwaardig uitgevoerd in echt kalfsleer. Wij werken nauw samen met gerenommeerde producenten van lederen autoaccesoires in Europa. Dankzij deze samenwerking zijn wij in staat u deze producten aan te bieden voor een laag, concurrerend tarief en garanderen wij u de hoogste kwaliteit van het product. Hierdoor hebben onze hoezen reeds naam verworven zowel op de binnenlandse als de buitenlandse markt.

Bij ons betaal je met behulp van

Contact

Hetecoauto
info@tuningtm.nl
ma.t/ m vrij. Van 10.30 tot 15.00
www.hetecoauto.nl
tel:+31 0617478516


Verzendkosten

Vanaf 3,95 euro
PostNL