Uw auto op de eerste plaats!

Laagste prijs garantie

Omdat wij zelf fabrikant zijn en ook rechtstreeks van fabriek aan consument leveren kunnen wij zeer scherpe prijzen hanteren. Zelfs zo scherp dat wij u een garantie durven geven dat u dezelfde artikelen nergens goedkoper vindt !

In het geval dat u toch meent elders een goedkopere aanbieding gezien te hebben willen wij dat graag van u horen. Als beloning geven wij, naast de door u aangegeven prijzen, een extra 20% korting op de order!

Stuur de volgende gegevens naar info@hetecoauto.nl om in aanmerking te komen voor "de laagste prijs garantie" van Het Eco Auto:

1. Uw naam, adres, woonplaats en emailadres
2. De winkel/internetsite waar u het goedkopere artikel heeft gezien
3. Het type product (artikelomschrijving en/of link naar het artikel)

Houdt u wel rekening met de volgende voorwaarden:

a) De producten die voor de Het Eco Auto Prijsgarantie in aanmerking komen zijn nieuw, compleet en zitten in de originele verpakking.
 b) Het Eco Auto moet het prijsverschil kunnen controleren door middel van een officiele prijslijst, advertentie of andersoortige schriftelijke bevestiging van de goedkopere Nederlandse aanbieder.
 C) Producten uit (opheffings)uitverkopen, producten uit faillissementsverkopen, producten uit groothandelsverkopen, demomodellen, beschadigde producten en producten met afwijkende leveringsvoorwaarden komen niet in aanmerking voor de Het Eco Auto Prijsgarantie.
 d) Laagste Prijsgarantie is niet geldig op reeds aangekochte artikelen.
 e) Laagste prijsgarantie geldt uitsluitend voor particulieren. Niet voor bedrijven of instellingen.
 f) Als is voldaan aan de genoemde voorwaarden levert Het Eco Auto voor hetzelfde bedrag + een extra 20% korting.

 
 


1 - Gratis verzending vanaf 90 euro
2 - 30 dagen bedenktijd
3 - Veilig betalen
 

Wij zijn een fabrikant van lederen autoaccesoires. Onze hoezen voor versnellingspook, handrem, stuurwiel, versnellingsknop en vele andere producten zijn hoogwaardig uitgevoerd in echt kalfsleer. Wij werken nauw samen met gerenommeerde producenten van lederen autoaccesoires in Europa. Dankzij deze samenwerking zijn wij in staat u deze producten aan te bieden voor een laag, concurrerend tarief en garanderen wij u de hoogste kwaliteit van het product. Hierdoor hebben onze hoezen reeds naam verworven zowel op de binnenlandse als de buitenlandse markt.

Bij ons betaal je met behulp van

Contact

Hetecoauto
info@tuningtm.nl
ma.t/ m vrij. Van 10.30 tot 15.00
www.hetecoauto.nl
tel:+31 0617478516


Verzendkosten

Vanaf 3,95 euro
PostNL